Successos

Controlat l’incendi entre el Bruc i Collbató

La circulació per l’A-2 s’ha reobert en tots dos sentits de la marxa

Els Bombers han donat per controlat a les deu de la nit l’incendi de vegetació entre el Bruc (Anoia) i Collbató (Baix Llobregat), que ha obligat a tallar la circulació per l’A-2.

L’avís l’han rebut a les quatre de la tarda i el foc ha obligat a interrompre la circulació per l’autovia en tots dos sentits de la marxa. La via s’ha obert poc després de les sis de la tarda després de dues hores de tall, ja que el foc progressa lentament i no afecta edificacions properes.

El cos hi ha desplaçat 22 dotacions terrestres i 4 mitjans aeris, que han pogut estabilitzar el foc cap dos quarts de set de la tarda. Els bombers hi han continuat treballat per assegurar la cua de l’incendi, situada en un barranc, espai on el foc es podia propagar si el vent girava amb l’entrada de la marinada.

Un cop controlat s’han començat a retirar la dotzena de dotacions que encara hi eren excepte una, que s’hi ha quedat per fer tasques de revisió del perímetre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia