Successos

Detenen quatre persones a Tossa per empadronaments falsos i falsificació documental

La policia local de Tossa de Mar ha detingut quatre persones implicades amb empadronaments falsos, falsificació documental i banda organitzada, segons ha informat l’ACN. Es tracta de persones nacionals que acreditaven amb documentació falsa contractes de lloguer a diferents immobles on es dedicaven a empadronar de forma il·lícita a persones migrades. Les detencions es van fer aquest dimecres, però la investigació estava oberta des de feia mesos, quan l’Oficina d’Atenció al Ciutadà va detectar empadronaments sospitosos a urbanitzacions apartades de la població. Des de la policia local de Tossa alerten que “és una estafa comuna i difícil de detectar”. Al municipi, els Mossos han obert una investigació.

Els agents de la policia local de Tossa van poder intervenir i identificar aquest dimecres a un grup de persones que sortien de realitzar un d’aquests empadronaments de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Al registrar la documentació que duien a sobre, es va detectar diferents contractes de lloguer d’altres municipis i documentació falsificada. Per aquest motiu, es va procedir a la seva detenció. Un dels implicats va intentar fugir, però es va interceptar i detenir.

Els detinguts han passat a disposició judicial i es continuen les investigacions per esbrinar si hi ha més falsos empadronats o altres falsificacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia