Successos

Detenen tres persones en una plantació de marihuana a Taradell

La Policia Nacional ha comissat prop de 1.500 plantes

La Policia Nacional ha detingut tres persones i ha comissat prop de 1.500 plantes de marihuana en una plantació ’indoor’ a Taradell. Segons informa la policia, la plantació que ja s’ha desmantellat es trobava en una nau amb producció continuada de marihuana. Les plantes requisades, segueix informant l’ACN, amb un total de 60 quilos de substància, tenien un valor de venda de mercat de 357.000 euros i el frau en el consum elèctric s’elevaria fins als 215.000 euros.

L’operatiu s’ha fet en dues fases. En la primera, iniciada el 7 de juliol, es va registrar la nau investigada i un domicili annex. En ella van localitzar dues plantacions totalment diferenciades en creixement, de manera que els investigats es garantien una producció continuada per maximitzar els beneficis.

En la segona fase, el 27 de juliol, es va detenir una tercera persona, que era l’instal·lador i responsable de mantenir la plantació en condicions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia