Successos

Quatre detinguts per la mort d’un home i ferir un altre en una baralla a la Zona Franca de Barcelona

Els investigadors van ser informats a través d’una trucada al Servei d’Emergències 112

El crim i l’agressió van tenir lloc el passat 2 d’abril al barri de la Marina del Prat Vermell

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts tres homes i una dona en relació amb la mort violenta d’un home i l’agressió a un altre que va resultar ferit de gravetat per arma blanca. Els fets van tenir lloc el passat 2 d’abril al barri de la Marina del Prat Vermell, a la Zona Franca de Barcelona, en el marc d’una baralla. Víctimes i agressors es coneixien, han descobert els investigadors. La investigació està sota secret d’actuacions. Els detinguts passaran durant els propers dies a disposició judicial. Es tracta de tres homes, de 28, 26 i 25 anys, i una dona, de 25 anys. Dues de les detencions es van realitzar a Barcelona i les altres dues a Vilanova i la Geltrú.

Els investigadors van tenir coneixement dels fets a través d’una trucada al Servei d’Emergències 112 on s’informava de l’existència de dos homes ferits per arma blanca a la plaça del Nou, al districte de Sants-Montjuïc. Una de les víctimes va resultar morta i l’altre amb ferides de gravetat.

Fruit de les gestions d’investigació, els investigadors van poder identificar els presumptes autors dels fets, localitzar-los i ahir els van detenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia