Successos

alemanya

Set morts a Alemanya en accidentar-se una furgoneta amb migrants que fugia de la policia

La fiscalia ha obert una investigació per possible homicidi

Almenys set persones han mort i diverses més han resultat greument ferides aquesta matinada quan una furgoneta ha sortit de la carretera i bolcat quan fugia d’un control policial en una autopista de Baviera, al sud d’Alemanya, informa l’agència Efe que cita fons policials. El vehicle, amb capacitat per a nou persones, en transportava més de vint. Les autoritats sospiten que la furgoneta transportava migrants.

Tots els ferits, alguns dels quals en estat greu, han estat traslladats a diferents hospitals de la zona. El vehicle havia cridat l’atenció dels agents, que han intentat aturar-lo, però el conductor ha accelerat per esquivar el control, ha sortit de la carretera i ha bolcat.

Segons la policia, l’elevat nombre de víctimes mortals i ferits fa pensar que molts dels ocupants viatjaven sense cinturó de seguretat. Els serveis d’emergències i els bombers han anat al lloc del sinistre. La carretera, en direcció a Munic ha quedat tallada. La fiscalia ha obert una investigació per possible homicidi. De moment es desconeix la nacionalitat dels morts i ferits, que la policia intenta aclarir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia