Successos

successos

Desmantellen una plantació de marihuana en un antic centre de jardineria de Llagostera

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona conjuntament amb el Cos Nacional de Policia van detenir el passat 25 d’octubre a Llagostera tres homes, d’edat compreses entre 24 i 40 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tinença d’armes, contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Els Mossos i els agents de la Policia Nacional van tenir coneixement de l’existència d’un cultiu de marihuana en una nau industrial, concretament en un antic centre de jardineria situat a Llagostera. Els dos cossos policials al rebre la informació van iniciar una investigació conjunta i coordinada. Mentre estaven fent comprovacions van localitzar quatre homes en aquesta nau. Es dona la circumstància que un d’ells estava instal·lant càmeres de videovigilància al voltant de la finca i un altre reparava una porta d’accés a la zona de darrere de l’edifici. Els agents van comprovar que dins la nau hi havia un cultiu de plantes de marihuana amb un avançat estat de creixement.

El matí del 26 d’octubre es va dur a terme la inspecció conjunta per part dels dos cossos policials de l’empresa destinada anteriorment a l’activitat de jardineria industrial. Com a resultat es van intervenir en dues sales situades dins de l’edifici i en un hivernacle exterior un total de 1.392 plantes de marihuana i 1.935 grams de cabdells. La droga intervinguda estaria valorada en el mercat il·lícit en 220.000 euros. Durant la inspecció també es va localitzar i desmantellar l’estructura necessària per dur a terme l’activitat destacant tals com 120 focus amb transformador, 30 ventiladors, 3 extractors i 2 equips aire condicionat. A més, es va comprovar que l’edifici presentava la connexió a la xarxa elèctrica manipulada. La investigació no es dona per tancada i no es descarten futures detencions relacionades amb el cas. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 28 d‘octubre a disposició el jutjat en funcions de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia