Successos

SUCCESSOS

Un home armat obre foc contra els Mossos

Ha acabat ferit pels trets de la policia

Els fets han passat aquest divendres a la tarda a la Bisbal d’Empordà

Un home ha obert foc contra els Mossos d’Esquadra aquest divendres a la Bisbal d’Empordà i ha acabat ferit pels trets de la policia. Segons fonts properes al cas recollides per l’agència ACN, cap a les quatre de la tarda familiars de l’home han avisat els serveis d’emergències perquè estava en actitud agressiva en un domicili situat al carrer València. Segons les primeres informacions, quan els Mossos han arribat al lloc i estaven inspeccionant la zona, l’home ha aparegut al carrer, ha tret l’arma de foc i ha disparat contra la patrulla. Els Mossos han respost a l’atac i han obert foc amb l’arma reglamentària. L’home ha resultat ferit. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha traslladat a l’hospital Trueta de Girona. En el moment d’elaborar aquesta informació es desconeix l’estat de l’home. Els agents no han patit lesions.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir les circumstàncies del tiroteig. El sospitós està detingut, d’entrada per un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia