Successos

SUCCESSOS

Un home armat obre foc contra els Mossos a la Bisbal i acaba ferit pels trets dels agents

Un home armat va obrir foc contra els Mossos d’Esquadra ahir a la tarda a la Bisbal d’Empordà i va resultar ferit pels trets dels agents policials, segons va informar l’agència de notícies ACN citant fonts pròximes al cas.

Els fets van passar entorn de les quatre de la tarda quan familiars de l’home van avisar els serveis d’emergències perquè s’havia presentat al domicili, al carrer València de la Bisbal d’Empordà, amb actitud agressiva. Segons les primeres investigacions, quan els Mossos d’Esquadra hi van arribar i estaven inspeccionant la zona l’home va aparèixer al carrer i quan va veure la patrulla policial va treure una arma i va obrir foc contra els agents, els quals van utilitzar l’arma reglamentària amb l’objectiu de neutralitzar-lo.

Investigació oberta

L’home va resultar ferit. Els agents no van patir lesions. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre l’home ferit en el mateix lloc dels fets i posteriorment aquest va ser traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona. En el moment de tancar aquesta edició es desconeix quin és l’estat del ferit. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir les circumstàncies del tiroteig. D’entrada, el sospitós està detingut per un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat.

Segons fonts pròximes al cas de les quals es fa ressò l’agència de notícies ACN, l’home havia anat una primera vegada a la casa amb actitud agressiva envers la seva dona i altres familiars. Després de fer-lo marxar, el sospitós havia amenaçat de tornar, aquesta vegada armat. Ha estat aleshores quan la família ha avisat els serveis d’emergències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia