Successos

Dos detinguts per robar 800 paquets de tabac d’un estanc de Camallera

Van intentar fugir corrent i els Mossos van comprovar que el conductor no tenia permís i ara busquen un tercer implicat que va escapar

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves de 22 i 23 anys a Sant Pere Pescador que, segons l’ACN, van robar 800 paquets de tabac i 135 euros d’un estanc de Camallera. A més, van intentar fugir del lloc corrents, juntament amb un tercer implicat que la policia ara busca. Els fets van passar pels volts de dos quarts de cinc de la matinada de diumenge passat. Els sospitosos van accedir a l’establiment forçant una persiana i trencant el vidre de la botiga amb una taula que hi havia a la terrassa. Un cop a dins es van emportar el botí i van marxar amb el cotxe direcció Sant Pere Pescador. Va ser que en aquell moment que els mateixos propietaris de l’estanc van avisar els Mossos que els havien entrat a robar. De seguida es va preparar un dispositiu i agents de paisà van veure un cotxe sospitós a Sant Pere Pescador que coincidia amb les característiques descrites. Quan els policies van demanar al conductor que s’aturés, aquest els va fer cas, però de seguida ell i els altres dos ocupants del vehicle van intentar fugir corrent per evitar que els Mossos els detinguessin. Tot i això, els agents van poder atrapar dos dels tres lladres, un dels quals era el conductor i que, a més, se’l va sancionar perquè no tenia permís. Finalment, els Mossos van acabar recuperant els 800 paquets de tabac que els arrestats havien carregat en un cubell d’escombraries, que portaven als seients posteriors del vehicle. També van trobar els 135 euros en efectiu que es van emportar de la caixa registradora. Tots dos arrestats ja han passat a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres, per respondre d’un robatori amb violència, mentre es busca el tercer implicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia