Successos

Detenen a Palafrugell un lladre multireincident després d’emportar-se 300 euros d’un bar

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 53 anys per haver robat 300 euros d’un bar de Palafrugell tal com avancen les agències EFE i Acn. Els fets es van produir el dissabte a la nit, quan es va emportar la caixa d’un local de la plaça Nova. Els Mossos el van detenir dimecres i després de passar a disposició judicial, està en llibertat a l’espera de judici. Aquesta és la cinquena vegada que el detenen aquest any per furts, violació de domicili i amenaces. A més, des de l’estiu l’home acumula diverses denúncies per furts en un supermercat i un robatori amb violència. Fonts policials asseguren que l’home acumula una cinquantena d’antecedents.

El mes de març l’home va ingressar a presó dos mesos per la quantitat de robatoris que acumulava i l’alarma social que havia generat al municipi. De fet, hi ha un comerç del centre on ha entrat a robar tres vegades en quatre mesos, provocant danys i emportant-se productes valorats en milers d’euros. A principis d’any la Policia Nacional també el va detenir i la Unitat d’Estrangeria va intentar expulsar-lo de l’Estat.

Ara, després de l’últim robatori en el bar de la plaça Nova de Palafrugell, el jutge li ha retirat el passaport i l’obliga a presentar-se als jutjats cada quinze dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia