Successos

Salellas qualifica de reprovables les baralles de Platea

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas, ha qualificat amb una piulada al Twitter, ara anomenat X, de “reprovables” els incidents de la matinada de dissabte a la discoteca Platea de la capital gironina. “Les imatges de la baralla de la matinada de dissabte a fora una discoteca de la ciutat són totalment reprovables”, ha afirmat en la piulada, amb relació als fets i a l’allau de visualitzacions a les xarxes dels vídeos en què es mostraven aquestes baralles i que van comportar destrosses a l’accés a l’establiment i cinc ferits amb contusions lleus. Salellas ha afegit a la seva piulada que treballaran la coordinació de la policial local de Girona amb els Mossos d’Esquadra per evitar aquest tipus d’accidents.

Cal recordar que un grup de persones van llançar tanques metàl·liques i van utilitzar extintors del local, quan se’ls va negar l’accés perquè ja havien causat problemes en altres ocasions. De fet i segons els Mossos, es tracta d’un grup de persones conegudes en els ambients de l’oci nocturn gironí per generar aquest tipus de problemàtiques. Els causants de les destrosses també van intentar encastar el seu propi cotxe a la porta d’accés a Platea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia