Successos

SUCCESSOS

La Guàrdia Urbana abat un home que els rep a trets

Els fets es van produir ahir al vespre al carrer Indiquetes de Figueres

L’individu, que va rebre la policia a trets va morir al voltant de les 11 de la nit a l’Hospital

Anteriorment havia obert foc contra la casa familiar de l’excunyada i la neboda, a qui havia amenaçat

La Guàrdia Urbana de Figueres va abatre ahir a trets un home que s’havia presentat a casa de l’excunyada i la neboda amb una escopeta. Els fets han passar cap a les vuit del vespre al domicili familiar situat al carrer Indiquetes, a la zona de l’Aigüeta. Segons fonts municipals, consultades per l’Agència Catalana de Notícies, l’individu, d’uns 50 anys, va amenaçar les dues dones, que es van refugiar a l’interior de l’habitatge, i va obrir foc. Un cop dins van trucar a una veïna, que és agent de la Guàrdia Urbana i que els va donar instruccions i van avisar a la policia.

Quan els agents s’hi han personar, l’home els va rebre a trets i la Guàrdia Urbana els va respondre també amb diversos trets que van impactar a la cama i a la zona del tòrax. L’agressor tenia diverses ferides a la cama i al tòrax i va morir a l’hospital de Figueres, on l’havien traslladat, cap a les 11 de la nit. Cap agent va resultar ferit però es van trobar diversos casquets a la zona i també a la casa, on els trets van impactar a la finestra del menjador. Fins al lloc dels fets també s’hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van revisar la zona i que es van fer càrrec de la investigació .

L’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, per la seva banda, va donar suport a l’actuació de la Guàrdia Urbana per la seva actuació feta amb “diligència i responsabilitat, evitant mals majors ”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia