Successos

GIRONA

Els Mossos detenen un home acusat de dos atracaments

Els Mossos d’Esquadra van detenir a Girona, dissabte passat, un home de 58 anys com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

El primer fet va tenir lloc l’11 de gener, cap a un quart de vuit del vespre, en un comerç de Girona dedicat a la venda de productes de cura personal, bellesa i de la llar. Segons un comunicat dels Mossos, l’home va intimidar la dependenta amb un ganivet i va endur-se diners de la caixa registradora.

El segon fet va ocórrer dissabte passat, cap a les vuit del vespre, en un supermercat de Girona. L’home va sostreure la recaptació de la caixa i també va amenaçar la treballadora amb un ganivet. Els Mossos van buscar el lladre i el van localitzar una hora després a la via pública de la ciutat. Els agents el van arrestar i van aconseguir recuperar el ganivet que va fer servir durant el robatori, que el sospitós havia perdut durant la fugida.

Els agents també acusen l’home de ser l’autor del primer atracament. El detingut, que té antecedents policials, va passar el 16 de gener a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia