Successos

Successos

Quatre detinguts per l’assalt mortal a casa d’un octogenari a Tàrrega

Són quatre els homes que els Mossos han detingut a Terrassa (Vallès Occidental) com a presumptes autors de la mort d’un avi de 86 anys durant l’assalt al seu habitatge a la localitat de Tàrrega (Urgell), on va ser tirotejat pels lladres, segons ha informat a l’ACN la policia catalana.

Poc abans de les cinc de la matinada del 16 de desembre passat, els Mossos d’Esquadra van ser alertats d’un succés en un habitatge de Tàrrega ubicat al número 13 del carrer de la Segarra de la capital de l’Urgell.

Va ser la dona de la víctima, que també havia estat agredida pels lladres durant l’assalt, qui va donar l’avís als serveis d’emergències.

Fins al domicili de la parella es van desplaçar efectius dels Mossos, de la Policia Local i del Sistema d’Emergències Mèdiques, on van trobar el cos sense vida de l’octogenari, que havia mort per un tret.

La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Ponent dels Mossos es va fer càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort violenta de l’ancià.

Fruit d’aquestes investigacions, dimecres, un mes després del succés, els Mossos van detenir a Terrassa quatre homes per la seva presumpta relació amb aquest crim.

Els detinguts passaran demà divendres a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia