Successos

successos

Detenen dues persones per tràfic de drogues a Garidells, a l’Alt Camp

En l’operatiu dels Mossos d’Esquadra s’han intervingut 1.900 plantes de Marihuana a una nau industrial que ja havia estat desmantellada pels mateixos cultius fa dos anys

Dos homes de 19 i 23 anys han estat detinguts aquest dijous a Garidells, a l’Alt Camp, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. Segons informa ACN, està previst que passin a disposició del jutge de guàrdia a Valls, en les pròximes hores. Els Mossos d’Esquadra treballen per determinar si hi ha més persones implicades i no es descarten noves detencions.

Tot va arrencar el novembre, quan la policia va saber que hi havia una possible plantació de marihuana en una nau industrial de Garidells. Un espai que ja havien desmantellat pels mateixos cultius el juliol i l’octubre del 2021 i l’abril del 2022. Els investigadors van comprovar que de diversos conductes de ventilació sortien fortes olors a l’exterior i una empresa especialitzada va verificar una manipulació de la xarxa de distribució, on s’hi havia enllaçat una escomesa per defraudar fluid elèctric. També es va detectar un elevat consum d’aigua i electricitat.

Quan els agents van entrar a la nau van poder detenir els dos homes encarregats de la vigilància del cultiu i hi van trobar prop de 1.900 plantes d’un metre i mig d’alçada, algunes en fase de creixement i altres en avançat estat de floració i per tant de recol·lecció, amb un valor aproximat de quasi 289.000 euros. També van intervenir els aparells, estris i elements necessaris per poder iniciar una producció continuada. De fet, segons els agents la instal·lació era molt precària i hi havia un elevat risc d’incendi, motiu pel qual la companyia subministradora la va desmantellar completament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia