Successos

Trànsit

Mor la conductora d’un turisme en un xoc frontal entre Lleida i Alpicat

La conductora d’un turisme ha mort aquest dissabte a la tarda en un xoc frontal amb un altre cotxe entre Lleida i Alpicat (Segrià). Segons el Servei Català de Trànsit, els dos vehicles han topat per causes que s’estan investigant en un camí asfaltat entre les dues localitats. L’ACN informa que als cotxes només hi havia les respectives conductores, una de les quals ha mort, mentre que l’altra ha resultat ferida menys greu i traslladada pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident quan faltaven nou minuts per les quatre de la tarda i han activat quatre patrulles. Els Bombers de la Generalitat, que han hagut d’excarcerar la dona ferida, han mobilitzat una dotació, mentre que el SEM ha activat tres ambulàncies.

Amb aquesta víctima són sis les persones mortes en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través via web .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia