Successos

Detenen un home que robava amb l’engany de la falsa punxada a l’AP 7

Agents dels Mossos de la Unitat Operativa de Mobilitat (UOM) van detenir el dia 22 de febrer, un home de 37 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van succeir al voltant de les 17:30 hores quan un home que circulava en un altre vehicle es va posar al costat del cotxe de la víctima i li va fer clares indicacions que s’aturés al voral perquè portava una roda punxada. La dona davant la insistència de l’altre conductor va aturar el seu vehicle per comprovar els fets.

Tot seguit l’home també va aturar-se darrere seu amb l’excusa d’ajudar-la amb la possible reparació, moment en el qual, un segon home que viatjava amb el primer va atansar-se al vehicle de la dona. Aquest va aprofitar que la dona havia obert el maleter per buscar el kit de reparació per la “punxada” per sostreure-li la bossa on portava gran quantitat de joies i diners en efectiu.

Arran els fets denunciats la UOM va iniciar la investigació que va portar, el dia 22 de febrer, a la identificació i detenció d’un dels autors. El mateix dia es va fer una entrada judicial en el domicili del detingut on van trobar part dels diners i part de les joies sostretes, algunes d’elles, concretament pedres precioses, ja desmuntades. La investigació no es dona per tancada a l’espera de detenir l’altre autor dels fets.

El detingut, amb nombrosos antecedents per fets similars, va passar el mateix dia 22 a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia