Successos

successos

Quatre detinguts per un assalt violent en una casa

Els mossos arresten tres homes i una dona com a suposats autors d’un robatori amb violència i intimidació, violació de domicili, amenaces, lesions i danys

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes i una dona, d’entre 22 i 51 anys, com a suposats autors d’un robatori amb violència i intimidació, violació de domicili, amenaces, lesions i danys. Un grup de persones van entrar amb pals de beisbol i defensa extensible a una casa a Bossòst, a la Vall d’Aran, el passat 29 d’abril. Segons informa la policia, quan van ser dins van fer destrosses mentre amenaçaven de mort una persona que es va poder refugiar al lavabo. A banda dels danys, els detinguts s’haurien emportat els diners que hi havia en una habitació. A més, mentre la víctima denunciava hores després els fets, els assaltants van tornar a accedir a la casa per amenaçar i agredir un altre home. Dimarts passar a la tarda, gràcies a la pressió policial, es va detenir tres dels suposats autors quan sortien del domicili d’un dels implicats, a Bossòst. Poc després, es va detenir el darrer implicat en els fets quan es va personar a comissaria. Els detinguts, tres d’ells amb antecedents, van passar dimecres a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vielha.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]