Successos

estat francès

La fiscalia descarta la pista terrorista en l’incident de la sinagoga de Rouen

Agents de la policia han matat un home que amenaçava de calar foc a l’edifici religiós

Agents de la policia francesa han matat aquesta matinada un home armat amb un ganivet i una barra de ferro que calava foc a una sinagoga a la ciutat de Rouen, a la Normandia. Les autoritats han obert dues investigacions, una contra l’atacant i l’altra contra l’agent que l’ha disparat. La fiscalia antiterrorista ha estat informada de l’incident pel fiscal de Ruen, però de moment no ha assumit la investigació. Això, significa que les autoritats descarten el mòbil terrorista.

Es desconeix la identitat del sospitós, ja que només portava la targeta de transport de Ruen. Segons, el diari francès Le Figaro, es tractaria d’un algerià de 29 anys, que havia demanat un permís de residència el 2022, però li havia estat denegat i tenia una ordre d’expulsió de l’Estat francès. En teoria, segons informa el mateix mitjà, tenia un mes per sortir del territori francès. l’Estat francès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.