Punt divers

Tallers Àngel Sala SA de Taradell presenta un ERO que deixa al carrer els seus 16 treballadors

CATALUNYA CENTRAL

L'empresa Tallers Àngel Sala SA de Taradell (Osona) té previst previst presentar en les properes hores un ERO que deixarà sense feina a setze treballadors segons han informat a ACN fonts properes a l'empresa. Aquesta empresa situada al polígon Mas Vivet de la població osonenca es dedica a la fabricació de components per l'automòbil. Aquest ha estat un dels sectors més tocats per l'actual situació de crisi econòmica. La caiguda 'espectacular' de les comandes segons les fonts consultades ha portat a la direcció de l'empresa a prendre aquesta decisió de cessament total de l'activitat. El tancament es va comunicar fa uns dies als treballadors de l'empresa.

Les fonts consultades indicaven que la direcció estava enllestint tota la tramitació per presentar en breu tota la documentació formal al jutjat de Vic. El cop al sector metal·lúrgic d'Osona ha estat important. Empreses com Vitri SA de Torelló han tancat les seves portes i altres com Pedro Roquet, Fundiciones Roda o Girbau han hagut de realitzar expedients temporals per la davallada de les comandes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.