Punt divers

Roquetes canvia el nom de la biblioteca en homenatge a l'actriu del municipi Mercè Lleixà

L'Ajuntament de Roquetes (Baix Ebre) ha aprovat, en sessió plenària, canviar el nom de la biblioteca municipal que passarà a anomenar-se biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà. D'aquesta manera, l'ens municipal ret homenatge a l'actriu de Roquetes desapareguda el passat 1 de maig als 49 anys d'edat. L'acte oficial del 'bateig' de l'equipament tindrà lloc el 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi i amb el tercer aniversari de la biblioteca. El regidor de Cultura, Sisco Ollé, ha destacat que amb aquest reconeixement 'volem que Roquetes no oblidi mai la seva ambaixadora a l'escena cultural del nostre país'.

Tot i fixar la seva residència a Barcelona per motius de feina, Lleixà va continuar molt lligada a la seva ciutat on es deixava veure per festes o vacances. L'actriu Mercè Lleixà va morir el passat 1 de maig a causa d'un càncer als 49 anys. Amb una llarga trajectòria teatral, el seu últim treball dalt dels escenaris va ser a 'La Colometa', al Teatre Nacional de Catalunya, però també va participar a 'La cantant calba & La cantant calba al McDonald's', 'Valentina', '6 personatges en cerca d'autor' o 'El barret de copa', entre d'altres. També se l'havia pogut veure a sèries de televisió com 'El cor de la ciutat' i 'Nissaga de poder' i al cinema, amb papers a 'El Kaserón' l'any passat o a 'Què t'hi jugues Mari Pili', de Ventura Pons. Lleixà era llicenciada en art dramàtic per l'Institut del Teatre, on també va donar classes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.