Punt divers

Activada la fase d'alerta del pla Transcat per l'accident d'un camió que transporta bombones de butà a Nalec

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) ha activat, quan faltaven deu minuts per les deu del matí, el Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat) a causa d'un accident entre un turisme i un camió que transporta bombones de butà al terme municipal de Nalec (Urgell).

A causa de l'accident, que ha tingut lloc a la carretera L-201 punt quilomètric 1, han caigut dues ampolles de butà industrials i una d'ús domèstic que tenen la vàlvula trencada i han fuitat. Les ampolles han estat retirades a un camp fora de la carretera. Una persona, ocupant del turisme, ha resultat ferit de caràcter lleu. Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius sanitaris. Segons informacions del Servei Català de Trànsit, a causa de l'accident no hi ha afectacions viàries.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.