Punt divers

Dos detinguts per robar material i una màquina en una nau industrial de Corçà

Els Mossos d'Esquadra de La Bisbal van detenir a Forallac els dies 27 i 28 de juliol, respectivament, dos homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Els detinguts són Gerard R. E., de 22 anys, nacionalitat espanyola i veí de Forallac i Ivan C. P., de 18 anys, nacionalitat espanyola i veí de la Bisbal d'Empordà

A mitjans del mes de juliol es va produir un robatori en una nau industrial en obres al polígon del municipi de Corçà (Baix Empordà). El matí del dia 15, quan els empleats van anar a la feina, es van adonar que durant la nit algú havia trencat el cadenat de la porta i havia sostret una màquina tipus Dumper i una important quantitat de material: concretament, 600 metres de rull de tub de polietilè, 300 metres més de rull de tub també de polietilè per a conduccions elèctriques, un palet amb sacs de pòrtland i 30 tapes de ferro d'arquetes i pous. Les gestions que la Unitat d'Investigació de la comissaria de la Bisbal va endegar en tenir coneixement d'aquests fets van permetre saber que bona part d'aquest material podria trobar-se en una finca situada enmig d'una zona boscosa a la localitat de Fonteta, al terme municipal de Forallac (Baix Empordà). Gestions posteriors van permetre confirmar aquest extrem i que els autors del robatori havien estat Gerard R. E. i Ivan C. P. Mentre un dels joves, Ivan C. P., conduïa el Dumper de Corçà fins a Fonteta (passant sempre per camins per a evitar la xarxa viària asfaltada), l'altre havia traslladat els rulls de tub i els sacs de pòrtland en un altre vehicle. Els dos detinguts han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà .


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.