Punt divers

Els grups de l'oposició de Deltebre porten al Síndic de Greuges la participació en els mitjans de comunicació municipals

Els grups municipals de CIU, PSC i PP a l'Ajuntament de Deltebre han presentat aquest dijous una denúncia avui mateix al Síndic de Greuges perquè es pronunciï sobre la negativa del govern municipal (ERC i el regidor independent Jordi Casanova) a la participació política dels grups de l'oposició en els mitjans de comunicació públics locals. Consideren que la reclamació persegueix l'aplicació de les 'garanties legals vigents' perquè l'oposició pugui fer ús dels mitjans municipals ' per informar la ciutadania de la gestió diària que es produeix a l'Ajuntament'. Segons denuncien els grups de l'oposició, el govern municipal ha incomplit de forma reiterada el seu dret a participar en aquests mitjans.

En la denúncia, els tres grups reclamen el seu dret, 'tal i com garanteix la legislació vigent' que puguin fer ús dels 'mitjans necessaris per desenvolupar la seva tasca pública i, en aquest sentit, també s'ha de respectar el dret a participar en els mitjans públics per tal de poder informar la ciutadania com a símptoma d'un bon exercici de la democràcia'. Segons afegeixen, 'aquesta garantia democràtica no es produeix a l'Ajuntament de Deltebre' i, per tot, plegat, li reclamen les 'mesures necessàries per posar fi a aquest greuge'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.