Punt divers

Tarragona recupera la Nit de l'Empresari amb l'objectiu de donar un missatge de confiança al sector econòmic

CAMP DE TARRAGONA

Després de l'aturada de l'any passat, Tarragona recupera la Nit de l'Empresari que enguany canviarà el tradicional sopar per una trobada que té l'objectiu de donar un missatge de confiança als empresaris de la demarcació davant la incertesa econòmica actual. El proper 27 de març el Palau Firal i de Congressos de Tarragona serà per primera vegada l'escenari d'aquest esdeveniment que aquest any arriba a la novena edició. A diferència de les anteriors, aquesta edició se centrarà en la importància de la formació i la innovació. Per aquest motiu, la Universitat Rovira i Virgili (URV) se suma enguany a l'organització de l'acte, impulsat per la Confederació Empresarial de la província de Tarragona (CEPTA).

El coneixement com a mitjà per innovar i afrontar la crisi econòmica actual serà el centre de la Nit de l'Empresari d'aquest any. La CEPTA, juntament amb l'Ajuntament de Tarragona i la URV, han decidit convertir aquest acte amb un espai per reflexionar sobre l'actual situació de les empreses del territori i donar a conèixer la importància de la formació i la innovació com a motors de futur per tirar endavant les empreses. Es preveu que més d'un miler d'empresaris assisteixin a aquest esdeveniment que comptarà amb diverses ponències, entre les quals destaca la del professor de l'Escola de Direcció d'Empreses de la Universitat de Navarra, Santiago Álvarez. En l'acte també intervindran l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el rector de la URV, Francesc Xavier Grau; i el president de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), Anton Valero, entre d'altres. Una altra de les novetats d'enguany és l'ampliació del nombre de guardons que reconeixeran l'esforç dels empresaris que més han destacat en els últims mesos. Entre d'altres, es premiarà a la millor trajectòria, a la innovació i a la formació, a l'emprenedoria i a la responsabilitat social.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.