Punt divers

Benach qualifica 'd'excel·lent' el posicionament i la capacitat de projecció internacional de la URV

CAMP DE TARRAGONA

El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, considera 'excel·lent' la feina que està realitzant la Universitat Rovira i Virgili (URV) per ser líder del país en sectors com la química, el turisme i l'enologia. Així ho ha manifestat aquest dimarts durant la visita a les instal·lacions del Campus Catalunya i Sescelades de la URV. Benach també ha assenyalat que la visió de futur de la URV 'encaixa perfectament' amb les demandes de la societat actual. 'Les universitats han de ser capaces de relacionar-se amb la resta del món, de projectar-se internacionalment, i el plantejament de futur de la URV la posiciona en una lloc molt favorable', ha manifestat el president del Parlament.

Benach també ha visitat les instal·lacions del futur centre tecnològic de la Química de Tarragona i el celler Mas dels Frares de la Facultat d'Enologia. La visita del president del Parlament ha acabat al Campus Bellisens de Reus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.