Punt divers

Mor el conductor que va quedar ferit greu en un xoc frontal a Sallent

El conductor que aquest dilluns al vespre va quedar ferit greu en un xoc frontal a Sallent ha mort aquest dimarts, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Amb aquesta són dues les víctimes mortal en el mateix sinistre en el què s'hi van veure implicats tres vehicles, tots ells amb matrícules de l'estat espanyol. Les víctimes mortals són dos dels conductors, Antoni R. S., de 26 anys i veí de Navarcles (Bages) i José G. S., de 75 anys i amb domicili a Pineda de Bages. La conductora del tercer vehicle va resultar ferida lleu. Es tracta de Carmen M. I., de 48 anys i veïna de Manresa.

L'accident va passar aquest dilluns al vespre al punt quilomètric 61 de la C-16 a l'alçada de Sallent (Bages). Els dos conductors vanq eudar atrapats en els respectius vehicles i vuit dotacions de Bombers de la Generalitat hi van anar per rescatar-los, juntament amb efectius de Mossos. L'avís es va rebre a les deu del vespre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.