Punt divers

Les obres de l'heliport de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre podrien inciar-se d'aquí a un any

TERRES DE L'EBRE

El tres grups parlamentaris que formen part del Govern s'han compromès a tenir enllestit el projecte per a la construcció d'un heliport a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre en un termini màxim de sis mesos, de manera que d'aquí a un any s'iniciarien les obres. Segons ha explicat el grup de CiU al Parlament, el Govern ha adquirit aquest compromís durant la Comissió de Salut celebrada aquest dijous. El grup convergent ha recordat que ja havia presentat una proposta de resolució el novembre passat, en què demanava al Govern l'elaboració 'urgent' i la posterior execució de les obres d'aquest heliport, que ha de servir de base d'operacions a l'helicòpter medicalitzat de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre.

El diputat ebrenc de CiU, Francesc Sancho, que ha participat en la Comissió de Salut, ha retirat aquesta proposta de CiU davant el compromís del tripartit, tot i que ha advertit que farà un seguiment del projecte i que, si en sis mesos no està elaborat, tornarà a presentar una altra proposta similar, ja que considera 'molt important per a la Ribera d'Ebre i d'altres comarques limítrofs' que Móra d'Ebre tingui un 'heliport en condicions al seu hospital'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.