Punt divers

Signat l'acord per pagar les indemnitzacions als veïns del barri de l'Estació de Sallent

CATALUNYA CENTRAL

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar; l'alcalde de Sallent, Jordi Moltó i el president de l'Associació de Veïns del barri de l'Estació de Sallent, Rodrigo Garcia, han signat aquest dilluns al migdia l'acord que ha de servir perquè la Generalitat pagui les compensacions als veïns que han de marxar de casa seva perquè el barri s'esfondra a causa de la cavitat minera que hi ha a sota. El Govern ja va aprovar, el 10 de març, destinar 50 milions d'euros a les indemnitzacions de les 140 famílies propietàries d'habitatges unifamiliars. Baltasar ha dit que és un acord 'molt bo' i ha mostrat la satisfacció del Govern de poder culminar un procés 'llarg' de negociacions.

La Casa Museu Torres Amat ha estat testimoni de la signatura d'un acord que s'ha fet enmig d'una gran emotivitat que, sobretot, ha deixat palesa el president de l'Associació de Veïns del barri de l'Estació, Rodrigo García, que ha tingut paraules d'agraïment per als veïns i per als membres de la junta. El conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, ha posat de relleu que avui era un dia 'important' per als veïns ja que s'ha 'culminat' un procés de negociació 'llarg'. Baltasar ha destacat també l''emotivitat' que ha rodejat la signatura del conveni. El conseller ha dit que molts s'hauran sentit 'alleugerits' després d'haver 'patit tant'. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.