Successos

Vilajuïga

Llibertat per al conductor begut del xoc mortal

El jutjat d'instrucció número 3 de Figueres va deixar ahir en llibertat provisional el conductor begut que diumenge va provocar un accident mortal a Vilajuïga. Tot i així, l'home de 34 anys està imputat pels delictes d'homicidi imprudent i contra la seguretat del trànsit. Com a mesura cautelar, el jutge també ha decretat al veí de Cadaqués l'obligació de comparèixer mensualment als jutjats mentre s'instrueix la causa.

L'accident va tenir lloc a tres quarts de set del matí al punt quilomètric 27,7 de la N-260, al terme municipal de Vilajuïga. El vehicle que conduïa l'acusat va sortir de la carretera i va impactar contra la tanca lateral. A conseqüència de la trompada, va morir Mario Mejía, un veí de Cadaqués que viatjava d'acompanyant, de 38 anys i d'origen bolivià. Els Mossos d'Esquadra van fer la prova d'alcoholèmia al conductor, que va resultar il·lès, i el resultat no va deixar lloc a dubtes. L'home havia agafat el volant begut i, per aquest motiu, els agents el van detenir. Ahir el conductor va declarar davant el jutjat d'instrucció número 3 de Figueres, que era el que estava de guàrdia en el moment dels fets.

Atropellada pels bombers

Una veïna de Bovera, a les Garrigues, de 62 anys, va ser ferida de gravetat ahir al matí a Lleida després de ser atropellada per un camió de Bombers que acudia a fer un servei. Els fets van tenir lloc poc abans de les onze del matí, quan la dona hauria creuat el carrer per un punt en què no hi havia cap pas de vianants, quan va ser atropellada pel camió, que li va passar per damunt de les cames. A causa de l'atropellament la vianant va resultar ferida de gravetat i va ser traslladada a l'hospital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.