Successos

Sis detinguts en un cop a la xarxa més gran de distribució d'heroïna al Vallès Occidental

La policia escorcolla habitatges a Sabadell i Badia del Vallès i intervé 600 grams d'heroïna, a més d'haixix i marihuana i 1.400 euros en metàl·lic

Els detinguts subministraven la droga al Vallès i al Maresme

La Policía Nacional ha detingut sis persones en una operació que ha permès desarticular l'organització més gran de distribució d'heroïna a la comarca barcelonina del Vallès Occidental.

Segons que ha informat avui la policia, en l'operació, en què s'han registrat habitatges dels detinguts a Sabadell (Vallès Occidental) i Badia del Vallès (Vallès Occidental), s , material per al processament de les drogues, una pistola simulada i documentació relacionada amb el narcotràfic.

Els investigadors van seguir la pista d'un pis de Sabadell, situat al barri de Torre Romeu, on acudien persones a comprar heroïna i cocaïna per a consum propi, cosa que els va permetre descobrir que es tractava del domicili del màxim responsable del grup ara desarticulat.

Segons la policia, el responsable del grup adquiria les drogues a una altra persona que vivia a Badia del Vallès -que també ha estat detinguda-, i juntament amb la seva dona processava i manipulava les drogues per subministrar-les a petits venedors, que la distribuïen a clients habituals per Terrassa, Cerdanyola o Rubí, entre d'altres localitats.

En la majoria dels casos, les vendes de la droga s'efectuaven als domicilis dels venedors o als seus voltants, i els compradors procedien del Vallès Occidental però també de poblacions més allunyades, com Barcelona o Mataró (Maresme).

Segons la policia, un dels arrestats tenia tres requisitoris policials pendents per robatoris amb intimidació en un forn, un supermercat i un estanc de Sabadell a principi de desembre.

Dels sis detinguts, tres ja han ingressat en presó preventiva per ordre judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.