Successos

sabadell

Desmunten al Vallès una xarxa que venia heroïna

La Policia Nacional deté sis persones en escorcolls a Sabadell i Badia, i intervé 600 grams de droga

Agents de la Policia Nacional van desmantellar ahir la xarxa més gran de distribució d'heroïna al Vallès Occidental i van detenir sis persones en escorcolls de quatre habitatges a Sabadell i Badia del Vallès. Entre les detencions hi ha el del seu màxim responsable, que s'encarregava de subministrar la droga als venedors de la zona. En total es van intervenir 600 grams d'heroïna, haixix i marihuana, 1.400 euros en metàl·lic, vuit telèfons mòbils, una pistola simulada, documentació i objectes que els detinguts utilitzaven per tractar les substàncies.

La investigació va començar al juny després que la policia local de Sabadell va rebre informació sobre un individu que podria distribuir heroïna i altres substàncies des d'un domicili del barri de Torre Romeu de Sabadell, on acudien consumidors de diverses poblacions. Josep Nin, portaveu de la policia estatal, va explicar que el pis era el domicili del màxim responsable i que “adquiria les substàncies estupefaents a un altre individu, veí de Badia del Vallès, que era el principal traficant del grup” i al qual també van detenir. Amb la col·laboració de la seva dona, “s'encarregaven de processar i manipular les substàncies per subministrar-les a altres venedors”, que les distribuïen a Terrassa, Cerdanyola i Rubí, però també a Mataró i Barcelona, va afegir Nin.

Un dels arrestats tenia tres requisitoris policials pendents per robatoris amb intimidació en un forn, un supermercat i un estanc de Sabadell a principi de desembre. Tres dels detinguts van ingressat a la presó preventiva per ordre judicial.

LA XIFRA

6
són els detinguts
en l'operació policial que es va fer en quatre domicilis de Sabadell i Badia del Vallès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.