Successos

la bisbal del penedès

Ajornen per cinquè cop el desnonament d'un veí

Lluís Martí, el veí de la urbanització Gorbei de la Bisbal del Penedès que està a l'atur i no pot assumir el pagament de la hipoteca de casa seva, va veure ahir com s'ajornava per cinquena vegada l'execució de l'ordre judicial que l'obliga a abandonar el seu immoble.

La situació de Martí va adquirir ressò mediàtic el 3 de novembre de l'any passat, una de les dates en què estava previst que l'home fos desallotjat de l'habitatge. Aquesta acció, però, va ser impedida per una quarantena de ciutadans que es van agrupar davant de la porta de la casa i van protagonitzar una acció de resistència pacífica. Entre els manifestants hi havia residents de la urbanització, a més de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca. A partir d'aquí, es va fixar una altra data: el 3 de desembre del 2010.

En aquella ocasió, l'home va tornar a acumular una victòria temporal, després de protagonitzar una protesta als jutjats del Vendrell que va aturar altra vegada que fos desnonat. I a partir d'ara, segons va declarar ahir, no es farà efectiva l'ordre judicial fins que tingui un advocat, ja que ha demanat assistència jurídica gratuïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.