Jutgen els acusats d'una onada de robatoris d'escurabutxaques al Camp

El ministeri fiscal demana que s'imposin penes que van dels 3 anys i 9 mesos fins als 5 anys de presó per als quatre suposats autors d'una onada de robatoris que hi va haver a principis d'any en diferents establiments de restauració de l'Alt Camp i la Conca de Barberà, d'on s'enduien les màquines escurabutxaques, o bé els diners que hi havia dins.

Segons l'escrit de conclusions provisionals de fiscalia, el primer acte delictiu –que no sempre cometien tots junts– el van perpetrar la matinada del 6 de gener en un bar restaurant de Montblanc, d'on van apropiar-se més de 1.000 euros de la màquina escurabutxaques. Tres dies més tard, haurien forçat amb un pic la porta d'un local de l'Espluga de Francolí i s'haurien emportat tota la màquina; i haurien intentat sense èxit entrar en un altre establiment del poble. Paral·lelament, la matinada del 13 de gener, van agafar la màquina escurabutxaques d'un bar de Valls, que després va ser trobada amb danys en una plaça, i que no van poder obrir. I, ja una setmana després, s'haurien endut la recaptació de la màquina recreativa d'un bar de Montblanc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.