Successos

TORTOSA

Mor el conductor d'un turisme en xocar contra un bus escolar a la C-12

Sis alumnes de Xerta i Paüls, una monitora i el conductor de l'autobús van ser atesos a l'hospital de Tortosa

Tallen l'eix de l'Ebre al trànsit durant dues hores

Un autobús escolar, que transportava alumnes de Xerta i Paüls a l'institut de Roquetes, va xocar ahir frontalment amb un turisme a l'eix de l'Ebre (C-12) a Jesús, Tortosa. Com a conseqüència de l'accident el conductor del vehicle, un jove de 26 anys de Tarragona, va morir i vuit dels ocupants de l'autobús van ser atesos de ferides lleus a l'hospital Verge de la Cinta. Cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra i sis dels bombers es van traslladar al lloc del sinistre, molt pròxim a la torre d'en Corder, poc després de les vuit del matí, on va ser necessari tallar l'eix de l'Ebre en els dos sentits de la marxa durant un parell d'hores.

L'accident es va produir quan, per causes que es desconeixen, el conductor va envair el carril contrari i va topar amb l'autobús escolar, que com cada matí transportava una cinquantena d'alumnes de Xerta i Paüls a l'institut de Roquetes. “La majoria dels alumnes han estat atesos a peu de carretera i se'ls ha traslladat amb un altre autobús fins a l'institut”, va explicar el delegat del govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès. Tot i que l'ensurt s'hauria pogut convertir en tragèdia si l'autobús hagués bolcat, només sis dels estudiants van requerir atenció a l'hospital. També el conductor de l'autobús i una monitora van ser atesos al Verge de la Cinta, però a la tarda tots estaven donats d'alta. Quatre alumnes més van ser derivats al centre d'assistència primària del Temple. Part dels alumnes que viatjaven a l'autobús van seguir ahir les classes amb normalitat i altres van optar per tornar cap a casa.

Pallarès va assegurar que el punt on va tenir lloc l'accident no és problemàtic, però hi ha molts camins de finques particulars amb accés a la C-12 en aquell tram, on s'han produït altres accidents.

LA FRASE

Tots els xiquets han rebut ja l'alta mèdica de l'hospital, on han estat atesos per contusions lleus
Xavier Pallarès
DELEGAT DEL GOVERN A LES TERRES DE L'EBRE


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.