Successos

Mor un turista en precipitar-se d'un quart pis d'un hotel a Eivissa

Un jove de nacionalitat britànica, de 24 anys, va morir ahir a Eivissa com a conseqüència de les greus ferides que va patir en precipitar-se d'una alçada de quatre pisos de l'hotel Els Pins, al municipi de Sant Josep, en el qual es trobava allotjat. Tot apunta que el jove britànic va arribar a l'hotel al voltant de tres quarts de cinc de la matinada, junt amb un amic de la mateixa nacionalitat amb el qual havia viatjat a l'illa. Minuts més tard, segons va informar el director gerent de l'hotel, Joan Bufí, es va precipitar des de la balconada de la seva habitació, i va quedar estès al terra, greument ferit. Bufí va assegurar que tot apunta que el jove es va abalançar a la balconada i va caure per accident al buit. L'habitació dels dos britànics no donava a la piscina, per la qual cosa es descarta que intentés saltar de forma intencionada. Després de produir-se el succés, l'hotel va avisar una ambulància, que va acudir a l'establiment “amb rapidesa” i va atendre in situ el jove ferit durant més de mitja hora, fins que va poder estabilitzar-lo. A continuació, l'ambulància el va traslladar fins a la clínica Nostra Senyora del Rosari, però va morir en poca estona com a conseqüència de les greus ferides. A causa de l'impacte contra el terra, el jove havia patit un traumatisme toràcic, abdominal, una fractura de pelvis, de peroné i un traumatisme cranioencefàlic sever.

Drogues i alcohol

El responsable de l'hotel va dir que l'únic testimoni de la caiguda és l'amic que estava amb ell en el moment del succés. La policia va inspeccionar l'habitació dels joves i no van apreciar signes de baralla.

Tot apunta que el component de l'alcohol i altres substàncies van jugar una mala passada al jove, que “són clau perquè els joves estrangers no calibrin el perill de les seves imprudències temeràries”, assegura el responsable de l'hotel. Des de la direcció de l'hotel també es va apel·lar ahir a la responsabilitat dels turistes per evitar successos com aquest. En aquest sentit, Bufí creu “escabellades” mesures com tancar les balconades per evitar caigudes. No és el primer cop que mor un turista en caure o saltar des d'un balcó d'un hotel a les Illes Balears.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.