Successos

successos

Un home que caçava llagostes, ferit d'un tret a Palau-saverdera

Els Mossos investiguen el cas d'un estrany tiroteig que dijous a la tarda va acabar amb un veí de Roses amb una greu ferida en rebre un tret mentre, segons va explicar la víctima, caçava llagostes de marge arran de la carretera GI-610, a Palau-saverdera. Els fets van passar cap a les cinc de la tarda i, segons la versió que va donar la víctima, Emilio Viñales, de 50 anys, als serveis d'emergència i als Mossos, estava mirant d'agafar llagostes quan va sentir un tret i de seguida es va notar que tenia un impacte i una ferida important al braç. L'home, que es va mantenir conscient tota l'estona mentre els serveis mèdics l'atenien al mateix lloc dels fets, va ser evacuat en un helicòpter medicalitzat fins a l'hospital Josep Trueta de Girona i, tot i que la ferida era greu, en no haver-li tocat cap òrgan vital no es tem per la seva vida.

Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació i dijous a la tarda i ahir al matí van anar a l'escenari dels fets per rastrejar pam a pam els marges de la carretera i intentar trobar algun casquet que aporti dades sobre l'arma amb què van ferir el caçador de llagostes o alguna altra pista que pugui explicar aquest estrany cas. Tot i que no es descarta cap hipòtesi, la que ahir semblava que prenia més força és que Viñales hagués estat ferit de forma accidental per algun caçador que estigués de cacera a la zona o participés en alguna batuda i que no hagués advertit la presència de Viñales. Per això, els Mossos van estar preguntant per saber si els caçadors eren a la zona on es va produir l'accident dijous a la tarda. De totes maneres, també es van fer gestions a l'entorn del ferit. L'alcalde de Palau-saverdera va mostrar la seva estranyesa ahir en saber que havien ferit algú caçant llagostes. Aquests insectes se solen fer servir com a esquer en la pesca amb canya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.