Successos

policial

Identificats els cadàvers de Millars i arrestat l'assassí

Les víctimes són un jubilat alemany i el seu fill, i el sospitós és un fill i germà dels assassinats

Se sospita que els va matar a casa i va dur els cossos a 1.000 quilòmetres lluny, fins al Rosselló

Misteri gairebé aclarit. Els cadàvers trobats el 25 de novembre passat a les localitats de Millars i Cornellà de la Ribera, al Rosselló, corresponen a Heinz Mundo, un obrer metal·lúrgic jubilat de 68 anys, i el seu fill Heiko, de 41 anys, que seria cec. I, segons publica el diari L'Indépendant ha estat arrestat un sospitós del doble crim, que és ni més ni
menys que Markus Mundo, fill i germà de les víctimes, que estava vivint a la casa del pare amb els diners del seu germà.

Els cossos van ser descoberts per un caçador i un propietari forestal a uns tres quilòmetres de distància, però els gendarmes ja van veure des d'una primer moment que es tractava de crims relacionats. Tots dos estaven cremats, embolicats en bosses de plàstic i protegits per catifes d'estil oriental envoltades amb cinta adhesiva, i al costat es van trobar casquets de bala. Les proves d'ADN van confirmar que eren pare i fill. Però la identificació va ser dificultosa i es van seguir moltes pistes que van resultar errònies. Fins que a la primavera una informació que s'ha investigat de manera molt secreta apuntava cap a la població alemanya de Hofheim, a prop de Frankfurt, d'on un home va denunciar la desaparició del seu pare i el seu germà. Un cop verificada la identitat de les víctimes, els investigadors van dirigir les seves sospites cap al fill i germà petit de les víctimes, Markus, que es va comprovar que havia fet molts desplaçaments des d'Alemanya, cap a Espanya i Xipre. I que concretament havia fet un viatge en cotxe cap a Espanya per després agafar un vol fins a les Canàries. Els investigadors pensen que el decurs d'aquest viatge, tot fent ruta per la carretera 2010, al Rosselló, va aprofitar per llençar els cossos del seu pare i el seu germà. Se sospita que el crim es va perpetrar a Alemanya (a la casa del pare van trobar mort a trets el gos de la família, cosa que suposaria que l'homicida hauria transportat els cadàvers al cotxe durant 1.000 quilòmetres. Queden encara interrogants per resoldre: Quin va ser el mòbil del crim? L'assassí va actuar sol? També s'haurà de decidir si el cas es jutja a Alemanya o a França.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.