Detinguts quatre membres d'una família per tràfic de drogues a Tortosa

Un mes d'intensa investigació per part dels Mossos d'Esquadra del Baix Ebre va desembocar, el 4 de juny passat, en la detenció de quatre membres d'una mateixa família de Tortosa que es dedicaven, presumptament, al tràfic de substàncies estupefaents. Els efectius van començar les diverses gestions sobre aquest cas després d'haver rebut algunes informacions sobre la possible venda al detall de drogues, que s'estava duen a terme en tres domicilis del carrer dels Capellans. Per aquest motiu, es va iniciar un dispositiu especial, que es va allargar durant tres setmanes, i que va culminar amb l'entrada i escorcoll dels tres habitatges, que són en els quals es van practicar les detencions dels sospitosos.

Als domicilis, els investigadors hi van trobar diverses substàncies estupefaents, com ara cocaïna, heroïna i haixix, així com 3.000 euros fraccionats en bitllets de 5, 10 i 20 euros. Aquests diners estaven amagats entre els llençols d'un armari. A banda, també es va poder comissar abundant material de procedència il·lícita, que els sospitosos haurien acceptat com a moneda de canvi de les substàncies estupefaents. Així, es van intervenir nombroses joies –com ara arracades, cadenes, penjolls i polseres–, així com també una desena de telèfons mòbils, dues càmeres fotogràfiques i una de vídeo, dos televisors, diversos aparells d'aire condicionat i aparells reproductors d'àudio. I, finalment, en les inspeccions, els Mossos també van descobrir que els processats disposaven de tres escopetes d'aire comprimit i dos ganivets del tipus matxet (un amb una fulla de 15 centímetres, i l'altre de 25 centímetres). Amb tot, els quatre detinguts ja han passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa com a suposats responsables d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, i un altre de receptació. Després de declarar, el jutge va decretar l'ingrés a la presó per a un dels membres de la família, i va mantenir en situació de llibertat provisional a la resta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.