Successos

trànsit

Mor el veí d'Olot ferit en un accident de trànsit a Cabanelles

L'escultor va sortir de la via i va impactar contra un arbre

En el xoc, ocorregut l'1 d'abril, va morir la dona

Ha mort Antoni Fernández de Castro y de Trincheria, escultor d'Olot conegut popularment com DDT, que fa gairebé 15 dies va patir un accident de trànsit a Cabanelles. L'accident va passar poc després de les 12 del migdia de l'1 d'abril passat, quan el BMW que conduïa l'escultor va sortir de la carretera N-260 per on circulava en direcció a Figueres i va encastar-se contra un arbre. Com a resultat de l'impacte, la seva dona, Anna Maria Rius Verdaguer, de 81 anys, va quedar atrapada i van haver d'intervenir els Bombers de la Generalitat per rescatar-la. El conductor va patir ferides lleus. Tots dos van ser traslladats en un helicòpter del SEM fins a un centre hospitalari de Barcelona. Hores més tard, ja de matinada, la dona, vinculada amb la popular empresa que havia fabricat els Papers Carlets, va morir a conseqüència de les greus lesions que va patir. Posteriorment, dues setmanes després, també va morir l'home.

El doble que el 2011

Amb aquesta, ja són 21 les persones que han mort de resultes d'accidents de trànsit durant els tres primers mesos de l'any a les comarques gironines, segons dades recopilades per aquest diari. En el mateix període de l'any passat el nombre de víctimes mortals a les comarques gironines va ser de 9, cosa que representa que aquest 2012 se n'han produït més del doble que el 2011.

21
persones
han mort aquest any en els 16 accidents de trànsit mortals ocorreguts a les carreteres gironines


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.