Successos

Condemnen el noi de Campdevànol que va voler subornar un agent dels Mossos de trànsit

La secció tercera de l'Audiència va condemnar ahir el jove de Campdevànol Albert Fernández Egea, de 22 anys, a la pena d'un any i mig de presó per haver intentat subornar un agent dels Mossos d'Esquadra de trànsit en un control de velocitat. L'acusat, que va admetre els fets i va acceptar les condemnes, també va ser condemnat a pagar 720 euros de multa i a un any de retirada del permís de conduir per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els fets, segons va admetre l'acusat a la vista oral, van passar el 26 d'agost del 2007 quan ell circulava conduint el cotxe del seu pare per la carretera N-152.

Els agents dels Mossos d'Esquadra que estaven efectuant un control de velocitat a la zona van fer aturar el vehicle que conduïa el jove perquè van apreciar que circulava a una velocitat excessiva.

Quan els agents van haver aturat Fernández, li van demanar que se sotmetés a la prova d'alcoholèmia perquè es van adonar que feia pudor d'alcohol, tenia la parla pastosa, els reflexos lents i tenia dificultats per mantenir-se dret.

El resultat de la prova d'alcoholèmia va donar positiu, amb 0,67 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat en la primera mostra, i 0,73 al cap d'un quart.

En veient el resultat positiu de la prova d'alcoholèmia, Fernández va oferir a un dels policies que l'havien fet aturar la quantitat de 50 euros perquè s'oblidés de tot el que havia passat. L'agent no va voler acceptar els diners i la cosa va acabar amb una denúncia per suborn i, finalment, amb el jove assegut al banc dels acusats a l'Audiència de Girona, que l'ha acabat condemnant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.