Successos

policial

Set detinguts per 17 robatoris en domicilis del Baix Empordà

Els Mossos van detenir entre el 18 de setembre i l'1 d'octubre set homes per diversos robatoris amb força en domicilis del Baix Empordà. El primer cas va tenir lloc el desembre del 2010, en què es van cometre tres robatoris en habitatges de Pals. Per aquests fets, agents del cos van detenir un home de nacionalitat marroquina de 20 anys, veí de Torroella de Montgrí. El 18 de setembre la policia va detenir un altre veí de Torroella de 33 anys i nacionalitat portuguesa per un robatori que es va cometre al juny en un domicili de la urbanització Mas Tomasí, també a Pals.

El mes de maig del 2010 els Mossos van tenir coneixement de l'assalt a una caseta de Gualta, per la qual cosa van dur a terme, el 20 d'aquest setembre, la detenció a la mateixa població d'un romanès de 35 anys.

La policia també ha resolt dos robatoris denunciats entre el 18 i el 24 de setembre a Palafrugell. Arran dels fets primer va arrestar, també al setembre, un veí de la població, de 47 anys i nacionalitat espanyola. El dia 20 de setembre, els mossos van detenir un altre veí de Palafrugell, de 21 anys i nacionalitat marroquina, per haver robat en cinc domicilis de Tamariu el 21 de febrer. Li imputen, a més, dos robatoris comesos al nucli de Palafrugell.

El mesos de juny i juliol es van cometre robatoris a Llafranc, Vall-llobrega i Begur. El 20 de setembre van detenir dos veïns més de Palafrugell de 24 i 29 anys i de nacionalitat romanesa per aquests fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.