Successos

Els perjudicats per la pantanada de Tous encara se senten abandonats

Una plataforma ciutadana reivindica actuacions no executades en el trentè aniversari de la trencada de l'embassament

L'Associació de Perjudicats per la pantanada de Tous, han mostrat la sensació d'abandó per part dels alcaldes de la comarca i de l'Administració valenciana en general, trenta anys després d'aquell accident, segons han fet públic mitjançant un comunicat que han fet arribar als mitjans de comunicació amb motiu de l'aniversari de la catàstrofe.

Els perjudicats pel trencament de l'embassament, consideren que tant els alcaldes, com la delegada del govern i el president de la Generalitat Valenciana, es burlen del col·lectiu i de tots els valencians, en no realitzar les gestions necessàries per tal de posar punt i final a la pantanada.

Els perjudicats han sol·licitat en reiterades ocasions al president Fabra, que prenga la iniciativa i realitze les gestions oportunes per tal de tancar aquest capítol de la història negra del País Valencià, sense que pel moment haja realitzat cap moviment en el seu favor.

Una de les darreres accions realitzades per la Plataforma, ha estat requerir notarialment el govern valencià perquè complisca les promeses realitzades per resoldre definitivament el problema.

A data de hui, tant la Delegació del Govern com la Generalitat no han fet res perquè els crèdits concedits per la pantanada, se solucionen i 30 anys després, encara hi ha afectats que continuen passant-ho malament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.