Disminueix la delinqüència i augmenten les detencions

L'Alcalde de Bellreguard s'ha reunit, amb el Comissari de Gandia, el Comandant de la Guàrdia Civil d'Oliva, el Tinent de Trànsit i un representat de la Policia Local per a tractar temes sobre la seguretat ciutadana. En este encontre s'ha constatat la reducció de la delinqüència degut al augment del control policial.

No obstant això, s'ha insistit en la necessitar d'una bona coordinació entre els cossos de seguretat i una tasca preventiva de la policia per continuar amb les bones xifres de disminució de delictes. En la reunió també s'han concretat els dispositius especials de trànsit per al final de l'estiu per a evitar el col·lapse a les carreteres i ha estat plantejat un protocol perquè la Policia Local tinga accés a major informació i d'esta forma agilitzar els tràmits.

Com a remat de la reunió ha estat fet un balanç del període estival en el qual tots els cossos de seguretat implicats treballen conjuntament per a velar pel benestar de tots els ciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.