Successos

trànsit

Mor un conductor en sortir de la via a la C-63, a Brunyola

El sinistre va passar abans-d'ahir al vespre, al quilòmetre 32,5

La víctima era un veí d'Anglès, de 39 anys

Aquest dilluns es van registrar dos accidents mortals a la xarxa viària de la Selva

Un veí d'Anglès, de 39 anys i de nacionalitat marroquina, Bouhamed M'Barek, va morir dilluns en sortir de la via amb el vehicle amb què circulava, a Brunyola. L'home, que anava en direcció a Santa Coloma de Farners, va perdre el control i va impactar contra un canal de desguàs que hi ha al lateral de la calçada. L'accident va passar quan faltaven pocs minuts per les nou del vespre, a l'altura del punt quilomètric 32,5 de la C-63. Fins a la zona s'hi van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris, però, no van poder fer res per salvar la vida a la víctima, ja que va morir a l'acte com a conseqüència de la forta col·lisió. Els agents de la unitat de trànsit no van haver de tallar la carretera durant les tasques de gestió del sinistre i, per tant, no es va ocasionar cap afectació viària. A banda, hi van acudir diversos operaris de Grues Farners, que es van encarregar d'enretirar l'automòbil i el van traslladar a les seves instal·lacions, situades a peu de la mateixa C-63.

Dilluns va ser una jornada negra a la xarxa viària de les comarques gironines, ja que també es va registrar un altre accident mortal a la Selva. El primer sinistre es va desencadenar a dos quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 4 de la GI-600, al giratori del Mas Cremat que hi ha a la trama urbana de Blanes i que enllaça amb la carretera de Tordera. El conductor d'un camió d'una companyia de Palau de Plegamans que transportava mobles de cuina va tenir una parada cardiorespiratòria mentre estava conduint, va sortir de la via, va topar contra un rètol i va bolcar. Els membres del SEM van reanimar l'home al mateix lloc dels fets i, posteriorment, el van evacuar amb ambulància i en estat molt crític fins a l'hospital de la població. Els esforços dels sanitaris, però, van ser en va i l'home va morir cap a les sis de la tarda. La víctima tenia uns 50 anys i era de nacionalitat espanyola. Des de principis del 2013 hi ha hagut deu sinistres mortals a la demarcació. El primer va ser l'11 de gener, quan va perdre la vida una noia de 18 anys que va col·lidir amb el vehicle que conduïa contra un tot terreny a Montfullà. Els altres s'han registrat a Fontcoberta, Vilademuls, Vilamalla, dos a la Jonquera, un a Vilallonga de Ter i un altre a Lloret de Mar.

LA DATA

08.04.13
Un camioner
va morir en un accident, a Blanes. Quatre hores i mitja més tard es va produir el de Brunyola.

LES XIFRES

5
patrulles
dels Mossos i quatre dotacions dels bombers van treballar en la gestió del sinistre de Brunyola.
10
accidents mortals
s'han registrat a les carreteres de les comarques gironines des de principis d'aquest any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.