Successos

policial

Denuncia que l'han assaltat i acaba detingut

La víctima tenia dues plantacions de marihuana i una arma, a Sant Ferriol

Un veí de Sant Ferriol que va denunciar haver estat víctima d'un assalt a casa seva va acabar detingut perquè tenia dues plantacions de marihuana i una arma sense llicència. Els fets van tenir lloc dimarts pels volts de les vuit del matí, quan els Mossos d'Esquadra van rebre la trucada d'un home que denunciava que havia estat víctima d'un robatori. Per telèfon, va explicar que uns lladres l'havien atracat i l'havien lligat, però, abans que pogués donar més detalls, la comunicació es va tallar. Els agents, a través del número de telèfon, van saber que la persona que trucava era l'amo del mas Pujolet, de Sant Ferriol.

Els Mossos d'Esquadra es van dirigir fins al mas, on van localitzar l'home, que, tot i estar molt nerviós, es trobava bé. La víctima va relatar als agents que quatre homes d'ètnia gitana l'esperaven quan va sortir de casa. Quan se'ls va trobar de cara, l'home es va amagar darrere un cotxe, però els assaltants li van disparar un tret que va impactar contra el vehicle. Llavors, els quatre homes se li van tirar a sobre, el van tombar de bocaterrosa, el van encanonar amb l'arma i el van lligar amb cinta adhesiva. Quan ja el tenien reduït a terra, segons relata la suposada víctima, els quatre atracadors van entrar a la casa i se'n van endur una cartera on tenia 1.300 euros. Després, els assaltants del mas el van lligar i van fugir, però l'home es va poder alliberar al cap d'una estona i va avisar els Mossos d'Esquadra.

Admet els delictes

Anant cap a la masia, però, els agents van veure dues plantacions de marihuana prop de la casa. Quan van preguntar a la víctima pels cultius, va admetre que les dues plantacions eren seves. Per això va quedar detingut per un suposat delicte contra la salut pública. A més, els agents també li atribueixen un delicte de tinença il·lícita d'armes, perquè li van trobar una arma per a la qual no té llicència.

LA XIFRA

1.300
euros
va denunciar la víctima que li havien robat quatre homes d'ètnia gitana al mas Pujolet, a la Garrotxa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.