Successos

figueres

Atrapat amb una bossa de plàstic plena de marihuana

Els Mossos van detenir, el dia 17, en un control a la Marca de l'Ham de Figueres un home que sortia del barri amb una bossa d'escombraries plena de plantes de marihuana. Un cop comprovat el contingut de les deixalles (698 grams de marihuana enfarcellats amb plàstic, valorats en 762 euros), els Mossos van detenir l'home, un veí de Perpinyà, per un delicte contra la salut pública. El detingut va quedar en llibertat després de declarar al jutjat.

L'endemà, els Mossos van detenir tres ciutadans de l'Estat francès més per tràfic de droga a Figueres. Aquest cop, els agents feien control per evitar robatoris a la població quan van veure un cotxe amb quatre ocupants que contactaven amb gent i intercanviaven alguna cosa. Els van anar a identificar i van comprovar que tres d'ells duien 1.400 euros en bitllets fraccionats, 1.040 grams de marihuana, una dosi de cocaïna i una altra d'heroïna. Van detenir tres dels ocupants, que el jutjat va deixar lliures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia