Successos

Mor el nen que dimarts va ser atropellat per un cotxe a Banyoles

El nen de sis anys que dimarts a la tarda va ser atropellat per un cotxe quan travessava un carrer de Banyoles, va morir hores després de l'accident a l'hospital de Sant Pau de Barcelona, on va ser traslladat. El nen, d'origen africà, va travessar la calçada corrent juntament amb dos nens més, aprofitant que els cotxes estaven parats en un dels sentits. En direcció contrària, però, es transitava amb normalitat, i un Volkswagen Golf va envestir la criatura, amb tanta violència que va anar a parar força metres enllà. L'accident va tenir lloc pels volts de les sis de la tarda a l'altura d'un supermercat, quan el carrer de Mata registrava molt de trànsit. Arran del sinistre, el carrer es va tallar a la circulació durant una hora i quart.

Dos morts en dos dies

Amb la mort d'aquest nen, la població de Banyoles ha registrat dues morts en accident de trànsit en qüestió de dos dies. Diumenge al matí va morir un jove de 16 anys, Àlex Fernàndez, que anava al darrere en una bicicleta que va ser envestida per un cotxe que no es va aturar. La conductora del cotxe, Joana Boix, va ser detinguda una estona després a casa seva, i llavors se li va fer la prova de l'alcoholèmia i va marcar un índex molt superior al límit penal, que és de 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.