Successos

Uns 40 banyistes es queixen de picors a la platja de Pineda

Una quarantena de persones es van queixar, ahir, de picors després d'haver-se banyat a la platja de Pineda de Mar, segons va informar Protecció Civil. L'incident va tenir lloc durant el matí i, coincidint amb les queixes dels banyistes, un socorrista va alertar de la presència d'una taca de color marró. Segons Protecció Civil, aquesta taca presentava l'aparença de pols fina. Per tal d'evitar possibles afectacions als nombrosos banyistes que ahir es van aplegar a Pineda, es va hissar durant una estona la bandera groga a les quatre platges de la població.

Els afectats per les picors no van haver de rebre en cap cas atenció mèdica i només es queixaven de molèsties al cos i a les extremitats. L'Agència Catalana de l'Aigua va rebre la incidència i efectius de Creu Roja i la policia local van fer un rastreig, però no van trobat evidències de cap taca al mar. A partir de les 12.40 es van deixar de rebre queixes d'usuaris i es va tornar a hissar la bandera verda a les platges de Pineda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia