Dues dones, víctimes d'una banda de lladres que els van robar distraient-les abans, a Valls

El primer cas es va produir cap a un quart d'onze, a la carretera de Tarragona, molt a prop de la zona del Portal. En aquest punt i just en un pas de vianants que hi ha a prop d'una superfície comercial, una veïna de Valls, de 83 anys, va observar com cinc persones –tres homes i dues dones–, tots d'origen estranger, i que s'expressaven en espanyol i accent de l'Amèrica del Sud, segons el relat de la dona, van baixar de dintre d'un cotxe i una de les noies se li va acostar i li va demanar informació sobre una adreça. La dona, que es va trobar envoltada de la resta de membres del grup, va marxar en direcció a una entitat bancària i un cop dintre es va adonar que de dins del carretó d'anar a comprar li havien pres un moneder, una llibreta d'estalvis, el DNI i 5 euros.

L'altra víctima va ser una jove de 32 anys, veïna de Vallmoll, que cap a dos quarts d'onze del matí passava per la font de la Manxa. Quan sortia de dins d'un local comercial i es dirigia cap al pas de vianants va veure un noi i una noia, també d'origen estranger, que es van acostar cap a ella i li van demanar informació sobre una adreça. Poc després es va adonar que tenia la cremallera de la bossa de mà oberta i que li havien pres el seu DNI i el dels seus dos fills menors d'edat, i 175 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.